Вижте историите на част от пациентите, които ни се довериха:

100% Позитивен рейтинг и положителни ревюта за добър стоматолог хирург на адрес ул Жар Симеон 21, в София. Довални пациенти от дентална клиника НАТУРАДЕНТ София

Andjelina Vencislavova

Мнение на доволен пациент след дентална операция.

"Имах проблем с предния си зъб от много години той се клатеше. Първоначално много ме болеше и не можех да ям. Оказа се, че е с киста в коя има гной и бързо трябва да я извадят. Операцията мина успешно. Доктор Кристиян работи с лекота. Много съм доволна от тяхната работа. Въпреки, че ме беше страх те ме успокояваха. Чудесна работа свършиха 🙂😁 Зъбчето вече не се клати и съм много щастлива 🙂😜😏❤️"

Галин Г.

Пациент доволен от добър хирург зъболекар в София

"Уникално отношение, висока прецизност, много внимателни и изключителни професионалисти! Не мисля, че ще отида някъде другаде вече, това е моята клиника! :) Горещо препоръчвам!"

Violeta Yaneva

Ревю на пациент доволен от хирург стоматолог в София

"Искам да изкажа най-искрените си благодарности към д-р Кристиян Иванов, който е един заключителен млад лицево-челюстен хирург. Имах един проблемен ратиниран мъдрец ,който напомни за себе си преди 5 месеца ,стигнах до там ,че не можех да си отварям устата.Обиколих доста лицево-челюстни хирурзи ,които отказваха да ми направят интервенцията на мъдреца с думите ,че е много опасно ,щяла съм да си изгубя чувствителността на устната ,дълъг след оперативен период и т.н . Интервенцията на мъдреца ми я направи д-р Кристиян Иванов и неговия екип – всичко мина много добре без никакви усложнения. Още веднъж БЛАГОДАРЯ !!!"VessDSign

пациент довлен от дентална клиника НАТУРАДЕНТ в София

"Професионализъм и отношение към пациента! Препоръчвам!"

Силвия Лещaровa

Отлична оценка от работа на екипа на дентална клиника НАТУРАДЕНТ София
"Страхотно отношение и професионализъм. Изключително много благодаря на д-р Иванов и д-р Георгиев за извършената интервенция, която премина много добре. Беше ми направена лека операция за която доктор Иванов много добре ме подготви с полезните си съвети. По време на самата операция, а и след това не усетих болка, а само леко подуване, което е съвсем нормално. Ще продължа и занапред да ползвам услугите ви. Пожелавам ви много успехи!!!"

Monika Stoimenova

Пациент доволен от лечение в дентална клиника по лицвео челюстна хирургия в София.

"Изключително прецизна работа и внимание към пациента. Обстановката е много приятна-забравяш, че си в стоматологична клиника. Д-р Кристиян Иванов е много компетентен и не изпитвах притеснения, защото знаех, че съм в сигурни ръце. Препоръчвам!"Emanuil Ragin

Положителни отзиви след лечение в лицево челюстна клиника НАТУРАДЕНТ в София

"Попаднах на д-р Иванов случайно от страница в интернет и се оказа, че съм извадил голям късмет. От дълго време имах доста сериозен проблем, който никой друг не можа да реши в продължение на близо две години. Наложи се оперативно лечение, което мина безболезнено, а най-хубавото беше, че и по време на самото заздравяване нищо не усетих. Изключително добър екип от млади и учтиви хора!"

Antonia Bakalova

Истори на пациенти доволни от лечението и обслужването в дентална клинка НАТУРАДЕНТ София

"Наложи ми се да извадя два мъдреца, като реших да се доверя на д-р К. Иванов. След прегледа стана ясно, че може още на следващата седмица да се извадят. В деня на операцията бях много стресирана и уплашена, но останах изненадана от резултата. Д-р Иванов работи много внимателно, бързо и безболезнено. Операцията на двата зъба продължи не повече от 40минути, като единия малко трудно излезе. След операцията обяснява всичко подробно, за да се възстановиш бързо. По време на лечението се наложи да му звънна и той с огромно желание ми обясни всичко,за да съм спокойна. Много начетен, усмихнат и внимателен! Препоръчвам горещо да го посетите! Ще получите качествено обслужване, истинска грижа и заинтересованост!"

Цвети Симеонова

Професионалан и прецизна зъболекарска помощ в София

Препоръчвам дентална клиника Натурадент и специално д-р Кристиян Иванов, поради неговия професионализъм, бърза и прецизна зъболекарска помощ.Запишете час при нас на телефон:
+359 884 186 985


КОНТАКТ


Deutsche Fachzahnarztpraxis in Sofia, dentale Schmerztherapie, Oralchirurgie, Implantologie
Орална и лицево-челюстна хирургия, имплантология
Maxillofacial surgeon, implantology, emergency dental treatment


Наши интернет партньори са: Superdoc, Фрамар, CredoWeb и др.